PENJUAL BARANGAN PANCING TERBAIK DAN HARGA BERPATUTAN


As salamualaikum dan salam sejahtera. Disini saya ingin berkongsikan kepada peminat dunia hanyir atau dunia memancing berkenaan dengan sumber untuk memperolehi barangan atau peralatan memancing yang boleh dipercayai. Apa yang saya kongsikan ini adalah berdasarkan pengalaman saya sendiri ketika berurusan dengan mereka.

Apa yang paling saya suka berkenaan penjual barang atau peralatan memancing tersebut adalah kerana diorang di sangat mudah untuk berkongsikan tip dan ilmu berkenaan dunia hanyir ini daripada tip untuk memeriksa peralatan memancing seperti reel, joran, tali sehinggalah tip memancing itu sendiri seperti cara pemasangan umpan, jenis umpan dan sebagainya.

Antara orang yang paling cadangkan adalah seperti dibawah dan barang-barang yang dijualnya seperti reel dan joran juga adalah yang terbaik kebanyakannya adalah peralatan memancing daripada jepun.

1) Capt Mohd Rosdi facebook  atau whatsapp
2) Ayahmu Yasin facebook atau whatsapp
3) Rawi Gancu facebook atau whatsapp

Kalau ada sesiapa yang mencari peralatan memancing seperti gancu yang cantik dan kemas buatannya, shimano stella, shimano twinpower, daiwa saltiga atau reel yang terbaik memang sesuai sangat la untuk bertanyakan dengan diorang ni. Kalau ada sesiapa yang mencari peralatan memancing seperti tali perambut yang berjenama dan terbaik seperti berkley vanish pun boleh bertanyakan dengan diorang. Pendek kata macam-macam peralatan memancing diorang boleh tolong carikan.

Kalau rasa nak berkenalan atau ingin bertanyakan sesuatu berkenaan dunia memancing ni dengan diorang bolehlah tengok profile facebook diorang ni atau klik je link whatsapp untuk terus whatsapp diorang.
Share on Google Plus

About Mohd Sharifuddin Omar

Jejaka yang suka gelak dan menggodek-godek.. Kadang-kadang jadi tikus baiki labu

0 comments:

Post a Comment