PREMIUM HOTEL PILLOW YANG GEBU ASHLEY HOME KEMAMAN


BANTAL HOTEL ASHLEY HOME YANG PALING GEBU

HAAA DAH LAMA DUK CARI BANTAL HOTEL PALING GEBU SEDAP SELESA TAHAN LAMA MUDAH URUS PADA HARGA MAMPU MILIK KAN?

Alhamdulillah.. tak payah risau lagi nak termenung panjang-panjang duduk fikir mana nak beli bantal super sedap ni.. Bantal Hotel Ashley Home ada untuk bagi anda tidur yg lebih lena, selesa, gebu, padu, manja, ceria.. ehhhh... kan? 😂

Pernahkan duduk hotel tidur kat bantal yg tenggelam kepala pastu kain dia tu sejuk je menyerap kesejukan aircond yang dingin bak salju tu, lepas tu tambah pulak dengan lampu hotel yg samar-samar redup romantik kan....memang perggghh...

Kalau nak rasa pergggh dia mcm mana 365 setahun tanpa perlu check in hotel setiap hari, jom tapau bantal Ashley Home ni letak kat rumah.. Konfem hari-hari ingat rumah je kan.. Boleh jugak buat pengikat kasih sayang suami isteri sebab konfem tak nak tidur lain selain di bilik sendiri beralaskan bantal Ashley Home 😂😂
.
Yang dah rasa, dah sentuh, dah tengok, dah belek, dah dengar cerita kegebuan bantal Ashley Home ni pasti akan terus beli 😊..
.
Mau tak.. Selain gebu dengan kandungan microfibre yang lebih berat daripada bantal hotel biasa (tiada campuran polyester), bantal ini juga sangat selesa kerana sarungnya diperbuat daripada 100% cotton. Boleh basuh, boleh dikeringkan dengan mudah, antivirus dan antifungus, tidak akan penyek jaminan sehingga 5 tahun, boleh disimpan dan dibawa ke mana2 dengan mudah kerana disertakan bersama beg anti debu, dan of course paling penting bentuknya cantik padat menarik tertarik! Kalau letak atas katil konfem lawa!
.
Jadi jangan tunggu lama-lama kalau nak cuba barang sedap ni whatsapp www.wasap.my/601119962082/NakBantalAshley sekarang okay..
.
.
INGAT BANTAL GEBU INGAT BANTAL ASHLEY HOME 😘
Share on Google Plus

About Mohd Sharifuddin Omar

Jejaka yang suka gelak dan menggodek-godek.. Kadang-kadang jadi tikus baiki labu

0 comments:

Post a Comment